PhD Серум Хиалуронова киселина за лице - 30 ml

42,00 лв.
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Хиалуроновата киселина е смятана за най-добрия хидратиращ агент от биологичен произход. Незаменим помощник в борбата с бръчките. Оказва продължително хидратиращо въздействие на кожата. Доказано изглажда фините и дълбоките линии, намалява признаците на умора и стрес.

PhD Серум Хиалуронова киселина за лице е снабден с удобен апликатор. По този начин осигурявате на кожата си точно толкова от колкото се нуждае в различните моменти - под влияние на стреса и околната среда, нуждите на Вашата кожа може да варират всеки ден. (т.е. един ден може да е по-хидратирана, а на следващия да е суха и опъната). С апликатора лесно ще преценявате необходимата дневна доза, според индивидуалните си нужди.

PhD Серум Хиалуронова киселина за лице представлява:


Интензивен серум с бързо действие, подходящ при овлажняваща терапия за всякакъв тип кожа.

PhD Серум Хиалуронова киселина за лице интензивно овлажнява кожата, изглажда я и ? придава еластичност; видимо запълва бръчките и придава свеж вид на лицето. Препоръчва се като терапия за обезводнена и уморена кожа на възраст 25+ години (използване нощем в продължение на 30 дни поне 2 пъти годишно или курс от 15 дни с нанасяне сутрин и вечер поне четири пъти годишно ); често използване при възраст 50 + (използване нощем в продължение на 30 дни 4 пъти годишно и използване през нощта 2 пъти седмично в останалото време.)

PhD Серум Хиалуронова киселина за лице е изключително подходящ за нежен масаж на лицето и шията. Масажът подобрява кръвообръщението и микроциркулацията на лицевите мускули и кожата на лицето, шията и деколтето и така й помага да се обогати с кислород. Ще забележите положителните ефекти на Хиалуроновата киселина още след първата употреба.

PhD Серум Хиалуронова киселина за лице е подходящ за работа с ултразвук, мануално, при мезотерапия и други.

Употреба: Прилага се външно върху кожата. Нанесете една-две пипети от серума върху добре почистена кожа на лицето, шията и деколтето и масажирайте до пълното й абсорбиране. След това, нанесете подходящ крем от серията PhD, който допълва ефекта от серума.